Overzicht van onze tarieven

Klik hier om direct te boeken

Wil je de gehele accommodatie huren als groep? De week van 16-23 augustus 2024 is nog beschikbaar. Alle weekenden van 2024 voor groepen zijn volgeboekt. (Mocht deze periode niet door een groep geboekt worden, dan wordt t weekend 2 maanden van tevoren opengezet in ons reserveringssysteem en kunnen de kamers door individuen of stellen geboekt worden) Let op: de weekenden voor 2025 lopen al hard, dus wacht niet te lang met reserveren.

Mollenvlied werkt o.a. met Booking.com en met Natuurhuisje. Let op: Er zijn op die platforms maximaal 3 kamers zichtbaar. Het kan dus zijn, dat er meer kamers beschikbaar zijn via onze website. Die zijn enkel rechtstreeks te boeken. Als je met meer dan 6 personen bent, ben je verplicht om de jachtkamer erbij te huren en het groepsarrangement af te nemen.

Prijs per kamer inclusief luxe ontbijt voor 2 personen (op doordeweekse dagen):

Gastenkamer -Everzwijn 135,00 euro p.n.

Gastenkamer Vos 135,00 euro p.n.

Gastenkamer Hert 140,00 euro p.n.

Gastenkamer Das 115,00 euro p.n.

Gastenkamer Wolf 135,00 euro p.n.

nb. In de weekenden en van april t/m september is er een meerprijs van 10 euro per gastenkamer per nacht. Je bent niet verplicht het ontbijt af te nemen; meld het bij de reservering en dan verrekenen we het bij de betaling.

De gezamenlijke jachtkamer is voor B&B gasten meestal toegankelijk als ontbijt – of loungeruimte. Incidenteel is de ruimte gesloten i.v.m. een vergadering of training.

 • Bovenstaande prijzen van de losse kamerhuur is inclusief ontbijt o.b.v. 2 personen.
 • Bij losse kamerhuur door 1 gast wordt er 10 euro in mindering gebracht.

Groepsverhuur:

De huurprijs van de gehele accommodatie Mollenvlied (minimaal 2 nachten voor 10 personen) bedraagt 1270 euro.  Je huurt dan de 5 gastenkamers en de gezamenlijke jachtkamer volledig privé. Wil je met 8 personen de gehele B&B privé huren (en dus 4 gastenkamers gebruiken)? Dan is de huurprijs 1170 euro.

De 2 rietgedekte gebouwen zijn omgeven door een bospark . Je hebt meerdere terrassen tot je beschikking.

 • De prijs van de huur van de gehele accommodatie is exclusief ontbijt.
  Wil je toch graag ontbijt, omdat je bijvoorbeeld een jubileum te vieren hebt? In overleg is een luxe ‘groepsontbijt’ soms mogelijk. De kosten hiervoor zijn 17,50 euro p.p. per ontbijt.
 • Inchecken kan vanaf 16:00 uur en uitchecken rond 11:00 uur.
 • Wil je een dagdeel langer blijven, zoals de zondagmiddag? Dat kan voor een meerprijs van 150 euro.
 • Voor iedere extra persoon (boven de 10 personen) wordt een meerprijs van 35 euro per nacht gerekend.
 • Bij de verhuur van de gehele B&B wordt er 100 euro (verplichte) schoonmaakkosten in rekening gebracht.
 • Kinderen tot 3 jaar verblijven gratis bij Mollenvlied.
 • Toeristenbelasting in de gemeente Epe is 1,15 euro p.p.p.n.

Annuleringsvoorwaarden:

Neem vooral z.s.m. contact op als je wilt annuleren. We kijken samen wat de reden van annulering is en hoe we het kunnen oplossen. Hoe sneller je met ons overlegt, hoe makkelijker we de accommodatie nog aan een andere gast kunnen verhuren. Verzetten of het accepteren van een tegoedbon zijn de meest prettige oplossingen voor beide partijen.

 • Wil je als groep kort van tevoren annuleren (14 dagen voor de dag van aankomst)? Dan ben je het gehele boekingsbedrag verschuldigd.