Erop uit op de Veluwe

B&B Mollenvlied bevindt zich in een van de mooiste gebieden van de Veluwe, grenzend aan de Koninklijke Houtvesterij  https://www.kroondomeinhetloo.nl/. Je ervaart hier rust, ruimte en stilte. Je kunt wandelen, fietsen, mountainbiken en paardrijden over de vele uitgezette paden en routes. De kans dat je ‘wild gaat spotten’ is nagenoeg 100%!
De vele sprengen en beken en de oude ‘keltische’ grafheuvels maken het gebied zeer bijzonder.

In de directe omgeving van de Koninklijke Houtvesterij bevinden zich onder andere Paleis het Loo, kasteel de Cannenburgh, het Kröller-Müllermuseum, sauna de Veluwse Bron, de Julianatoren en de Apenheul. Voor de zomerdag is er een aantrekkelijk zwemmeer met strand ’t Kievitsveld, met daarbij een waterskibaan en gezellig restaurant met groot terras https://www.burnsidecablepark.nl/

De accommodatie bevindt zich ongeveer 2,5 kilometer buiten de dorpskern van Vaassen. In Vaassen en omgeving is er voldoende gelegenheid om ’s avonds te dineren, van eetcafé tot luxe diner. Dichtbij zijnde steden zijn Apeldoorn, Deventer, Zwolle, Arnhem en Harderwijk.

Mollenvlied heeft een laadpaal beschikbaar voor gasten voor elektrische auto’s.

Mollenvlied heeft enkele fietsen te huur voor 5,00 euro per dag p.p.

Honden zijn welkom in enkele kamers van Mollenvlied voor 10 euro (extra schoonmaakkosten). Graag op voorhand overleg.

Meerdere (elektrische) fietsen kun je huren bij http://www.deweerdtrijwielen.nl/  in Emst en rijwielhandel https://huernink-tweewielers.nl/ in Vaassen.


https://vvvepe.nl/vaassen/
https://vvvepe.nl/wildspotten/
https://www.visitveluwe.nl/

 

Tips!

  • Je wandelt vanuit Mollenvlied direct het bos in. Er liggen wandelkaarten in onze jachtkamer met mooie routes! Ook leuk is om een gids te vragen die je van alles kan vertellen over de natuur van het Kroondomein https://vvvepe.nl/wildspeurtocht/ 
  • Vind je mountainbiken een leuke activiteit?  https://www.epeoutdoor.nl/ kan je meenemen het bos in en wanneer je terugkomt ben je moe van het fietsen, maar ook geïnspireerd geraakt door de leuke verhalen over de geschiedenis van de omgeving!
  • BINNENKORT!!! Op 500 meter afstand van Mollenvlied wordt hard gewerkt aan  ‘Het voedselbos’! Met onder andere kruiden, groenten, fruitbomen en bloemen gaat Sven Blokdijk een mooi voedselbos aanleggen. Een leuke plek dus om te kijken, ruiken, proeven en wat te leren!