Inspirerend vergaderen…

in de ‘verzonken’ jachtkamer

De serene rust die heerst bij Mollenvlied zorgt ervoor dat het een magische plek is voor inspirerende bijeenkomsten. De karakteristieke jachtkamer is een fijne ruimte, om met elkaar op ontspannen wijze samen te werken, met elkaar in gesprek te zijn of tot frisse inzichten te komen. Bijzonder detail is dat de jachtkamer verzonken is in de grond, waardoor je uitzicht hebt over het graslandschap. In een rustige, privésfeer kunnen er vergaderingen, (meerdaagse)trainingen, heidagen, workshops, intervisie- en coachingsgesprekken en andere kleinschalige bijeenkomst georganiseerd worden. Kleinere groepen tot ongeveer 14 personen zijn passend voor de locatie.
Optioneel is het gebruik van de 5 gastenkamers (sub ruimtes), zowel voor overnachtingen als gespreksruimte.
Naast de jachtkamer als vergaderruimte kan er optimaal gebruik gemaakt worden van het buitenleven. Maak een wandeling (met of zonder gids) als onderdeel van het dagprogramma en laat je inspireren door de bosrijke natuur en heidevelden.

De huurprijs van de vergaderruimte annex jachtkamer is € 250 per dagdeel (excl. 21% BTW). Er zijn faciliteiten aanwezig voor gebruik (bij de prijs in begrepen), zoals wifi, beamer, projectiescherm, flatscreen (met hdmi-kabel) en flip-over (2x).
Neem gerust contact met ons op, zodat we een vergaderarrangement kunnen samenstellen, eventueel inclusief lunch, diner en overnachting. Wij verzorgen graag een arrangement geheel op maat.

Sociaal maatschappelijk ondernemen (zonder winstoogmerk)?

Wil je bij Mollenvlied een vergadering, 'heidag' of training plannen en werk je vanuit een non-profit organisatie? Laat je dan niet meteen afschrikken door de prijs en neem contact met ons op. Als je kunt aantonen dat je een sociaal maatschappelijk bedrijf hebt of voor een sociaal maatschappelijke organisatie werkt, dan hanteren we een andere prijs voor jou.

Neem contact op