Aroma & Mollenvlied

Wat een fijne combinatie: Overnachten in onze mooie B&B en exclusief dineren bij het Italiaanse fine-dining restaurant ‘Aroma’ https://restaurant-aroma.nl/ !

Arrangement voor 2 personen:

2 overnachtingen

2 keer luxe ontbijt

5-gangen diner inclusief 2 bijpassende wijnen (of iets anders naar wens)

2 fietsen voor de dineravond

Prijs: 395 euro voor 2 personen. Je kunt het beste je reservering per mail doorgeven.

 

Yoga & Mollenvlied

Mollenvlied organiseert een yoga-weekend in het zomerweekend van 8 – 10 juli! We ontvangen jullie op vrijdagmiddag rond 16:00 met een drankje en je zult een heerlijk volledig verzorgd verblijf hebben tot zondagmiddag rond 16:00 uur. Er is plaats voor 10 tot 15 personen: er is 5 x een 2-persoons kamer beschikbaar en daarnaast verzorgen we een aantal ‘mobiele’ plekken.

Het weekend  wordt geleid door onze zeer ervaren en vakkundige Nelly die al jarenlang diverse yogalessen verzorgt bij yogaschool: https://youandyoga.nl/

Het weekend is inclusief:

4 Yogalessen – 2 Meditaties – 2 Wandelingen

Dagelijks een ambachtelijk en luxe ontbijt, lunch en diner

Onbeperkt thee, koffie en water

2 Overnachtingen in één van de mooie ruime gastenkamers

N.b. Alle plekken voor het weekend in 2022 zijn ingevuld. Mocht je interesse hebben in de zomer van 2023, laat het ons weten!

Inchecktijd: 16.00 uur, uitchecktijd: 16.00 uur

Prijs €395,- o.b.v. een twee persoonskamer en 595 euro o.b.v. een 1-persoonskamer.

Er zijn in het totaal 10 plekken beschikbaar, maar afhankelijk van het aantal aanmeldingen is er een mogelijkheid om eventueel extra slaapplekken te realiseren. Bijvoorbeeld in een gezellig tipi of een caravan.

 

Massage & Mollenvlied

Door een verse samenwerking met Cécile Marchal https://www.cecilemarchal.nl/ kun je vanaf nu als onze gast een fijne ontspanningsmassage boeken. Cécile Marchal is holistisch massagetherapeut en zeer bedreven en ervaren in haar vak. Bovendien heeft zij een hele warme persoonlijkheid en dat is natuurlijk extra prettig bij zo’n behandeling. Ook de gasten van zakelijke bijeenkomsten kunnen profiteren van haar expertise. Cécile zet een massagestoel in en geeft deelnemers die dat willen een nek/schouderbehandeling – natuurlijk even rustig in een aparte ruimte.

Zo’n massage boek je voor € 45,- per behandeling. Een ontspanningsmassage reserveer je voor € 80,- per behandeling.

Heb je interesse? Let me know!

 

Groepen & Mollenvlied

Mollenvlied is bij uitstek geschikt om als geheel af te huren als groepsaccommodatie voor vriendengroepen en families. Je huurt dan de gehele B&B; 5 gastenkamers en de jachtkamer. Veel gasten vinden het comfortabel om je eigen (bad)kamer te hebben en daarnaast de gezamenlijke de jachtkamer te gebruiken om samen te borrelen, koken, eten en spelletjes te doen. In de winter met een glaasje bij de open haard en in de zomer op het grasveld of het terras met een privé bospark om je heen! Geniet ook van het heerlijke nieuw aangelegde terras met zicht over het park. Alleen bij uitzonderingen bieden wij groepen ontbijt aan. Het voordeel van de jachtkamer is dat je een eigen keuken tot je beschikking  hebt, waar je al je boodschappen kunt opbergen.

Prijs voor 2 nachten o.b.v. 10 personen is vanaf 1170 euro (exclusief ontbijt) en o.b.v. 8 personen 1070 euro.

 

Mensen & Mollenvlied

Heb je dementie, ben je vitaal en heb je zin om samen met iemand anders (partner, vriendin, zoon of dochter) een paar dagen er tussenuit te gaan?

Van 10 tot 13 oktober 2022 organiseren wij een vakantie-midweek voor 5 stellen waarvan 1 van beide beginnend dementerend is.  Een midweek om te ontspannen en genieten van de rust en luxe om je heen. Een midweek waarbij je volledig ontzorgd wordt en waar je ontbijt, lunch en diner aangeboden krijgt. Een midweek waarbij je volledig jezelf kunt zijn, (ook) omdat er anderen zijn, die begrijpen wat het is, om (beginnend) dementerend te zijn. Een midweek waarbij een aantal activiteiten georganiseerd worden, waaraan je kunt deelnemen als je zin hebt. En midweek voor jezelf, voor elkaar, waarbij er ruimte is voor het delen van verhalen in een veilige setting.

De prijs is vanaf 650 euro per stel, afhankelijk van de kamer die je kiest. Dit is inclusief ontbijt, lunch en diner, maar exclusief consumpties en de activiteiten waaraan je kunt deelnemen.

Wil je meer informatie over de invulling van de dagen? Bel Tamar op 06-22550270 of mail naar tamar@mollenvlied.nl