Arrangement ‘Mollenvlied als groepsaccommodatie’:

Mollenvlied is bij uitstek geschikt om als geheel af te huren als groepsaccommodatie voor vriendengroepen en families. Je huurt dan de gehele B&B; 5 gastenkamers en de jachtkamer. Veel gasten vinden het comfortabel om je eigen (bad)kamer te hebben en daarnaast de gezamenlijke de jachtkamer te gebruiken om samen te borrelen, koken, eten en spelletjes te doen. In de winter met een glaasje bij de open haard en in de zomer op het grasveld of het terras met een privé bospark om je heen! Geniet ook van het heerlijke nieuw aangelegde terras met zicht over het park.

Prijs voor 2 nachten o.b.v. 10 personen is vanaf 11700 euro (exclusief ontbijt).

 

Arrangement ‘overnachting Mollenvlied en luxe diner bij Fizzy’ (aanbeveling Michelin!):

https://www.restaurantfizzy.nl/

Welkomstdrankje, overnachting en ontbijt bij Mollenvlied

Vervoer naar restaurant Fizzy en weer terug naar Mollenvlied

Compleet diner bij Fizzy met keuze uit een verrassingsmenu van 6 of 8 gangen:

Inclusief Champagne aperitief—Wijn en/of alcoholvrij sappen arrangement ( of andere consumpties)—Tafelwater—Koffie en/of thee met friandises.

Prijs voor 2 personen 435 euro bij een 6-gangen diner of 505 euro bij een 8-gangendiner

 

Arrangement Midweek ‘fietsen op de Veluwe’:

3 overnachtingen bij B&B Mollenvlied voor de prijs van 425 euro, inclusief 2 elektrische fietsen (2 dagen) en inclusief 3 keer luxe ontbijt o.b.v. 2 personen. Mollenvlied ligt direct aan de knooppuntenroute en zo kun je mooie fietstochten te maken over het Veluwse landschap. Een rondje Apeldoorn, Deventer of Zwolle is gauw gemaakt!