Arrangementen

Aroma & Mollenvlied

Wat een fijne combinatie: Overnachten in onze mooie B&B en exclusief dineren bij het Italiaanse fine-dining restaurant ‘Aroma’ https://restaurant-aroma.nl/ !

Arrangement voor 2 personen:

2 overnachtingen

2 keer luxe ontbijt

5-gangen diner inclusief 2 bijpassende wijnen (of iets anders naar wens)

2 fietsen voor de dineravond

Prijs:

woensdag tot vrijdag: 439 euro voor 2 personen.

vrijdag tot zondag: 479 euro voor 2 personen

Vermeldt het arrangement bij je reservering. (De prijs van de reservering is alleen de kamerprijs en het arrangement wordt later verrekend.)

Mensen & Mollenvlied

Mollenvlied heeft een sociaal hart en naast reguliere gasten vinden we het ook fijn om gasten met een bijzonder verhaal te mogen ontvangen:

Heb jij (beginnende) dementie, ben je vitaal en heb je zin om samen met iemand anders (partner, vriendin, zoon of dochter) een paar dagen er tussenuit te gaan?

Van  dinsdag 16 tot vrijdag 19 april 2024 zullen wij (in samenwerking met Daphne Mensink (deskundige op het gebied van dementie, rouw en verlies, www.dementalent.nl) een vakantie-midweek voor 5 koppels organiseren. Een midweek om te ontspannen en te genieten van de rust en luxe om je heen. Een midweek waarbij je volledig ontzorgd wordt en waar je ontbijt, lunch en diner aangeboden krijgt. Een midweek waarbij je volledig jezelf kunt zijn, (ook) omdat er anderen zijn, die begrijpen wat het is, om een (beginnende) vorm van dementie te hebben. Een midweek waarbij een aantal activiteiten georganiseerd worden, waaraan je kunt deelnemen als je zin hebt. Een midweek voor jezelf en elkaar, waarbij er ruimte is voor het delen van verhalen in een veilige setting.

De prijs is vanaf 650 euro per stel, afhankelijk van de kamer die je kiest. Dit is inclusief ontbijt, lunch en diner, maar exclusief consumpties en de activiteiten waaraan je kunt deelnemen.

Update: De midweek gaat sowieso door, maar we hebben nog een aantal kamers beschikbaar!

Wil je graag even contact en heb je vragen? Bel Tamar op 06-22550270 of mail naar tamar@mollenvlied.nl

Yoga & Mollenvlied

Het yogaweekend in juli jl. was wederom een groot succes! Dat smaakt naar meer, dus we gaan vaker een yogaweekend of midweek organiseren! Voor 2024 hebben we 2 weekenden gepland voor een 2-daagse, namelijk vrijdag 21 juni tot zondag 23 juni en vrijdag 20 tot zondag 22 september. Je kunt dus kiezen uit een voorjaarsweekend of een nazomerweekend.

We ontvangen jullie op vrijdagmiddag rond 16:00 met een drankje en je zult een heerlijk volledig verzorgd verblijf hebben tot zondagmiddag rond 15:00 uur. Er is plaats voor 10 tot 12 personen: er is 5 x een 2-persoons kamer beschikbaar en daarnaast verzorgen we op aanvraag een aantal ‘mobiele’ plekken, zoals een tipitent of een caravan.

De dagen worden geleid door onze zeer ervaren en vakkundige Nelly Drost, die al jarenlang op liefdevolle wijze yogalessen verzorgt.

Inbegrepen is:

4 Yogalessen – 2 Meditaties – 2 Wandelingen

Dagelijks een gezond ontbijt, uitgebreide lunch en diner

Onbeperkt thee, koffie en water

2 Overnachtingen in één van de mooie ruime gastenkamers

Update: Er is in juni nog 1 kamer beschikbaar voor 1, 2 of 3 personen. In september is er nog 1 kamer beschikbaar voor 1 of 2 personen

Er is een mogelijkheid voor het plannen van een lichaamsmassage.

De prijs is vanaf 425 euro o.b.v. een twee persoonskamer en vanaf 625 euro o.b.v. een 1-persoonskamer.

n.b. We hebben een kamer waar je met 3 personen kunt verblijven, dus wil je met een groepje van 3 personen komen, dan is de prijs 325 euro per persoon.

Massage & Mollenvlied

Door een verse samenwerking met Yvette Becker kun je vanaf nu als onze gast een fijne ontspanningsmassage boeken. Yvette is holistisch massagetherapeut en zeer bedreven in haar vak. Bovendien heeft zij een hele warme persoonlijkheid en dat is natuurlijk extra prettig bij zo’n behandeling.

Een ontspanningsmassage reserveer je voor € 80,- per behandeling.

Heb je interesse? Mail naar tamar@mollenvlied.nl

Groepen & Mollenvlied

Mollenvlied is bij uitstek geschikt om als geheel af te huren als groepsaccommodatie voor vriendengroepen en families. Je huurt dan de gehele B&B; 5 gastenkamers en de jachtkamer. Heerlijk om je eigen (bad)kamer te hebben en daarnaast de gezamenlijke de jachtkamer te gebruiken om samen te borrelen, koken, eten en spelletjes te doen! In de winter met een glaasje bij de open haard en in de zomer op het grasveld of het terras met een privé bospark om je heen! Geniet ook van het heerlijke nieuw aangelegde terras met zicht over het park. Alleen bij uitzonderingen bieden wij groepen ontbijt aan. Jullie hebben een eigen complete keuken tot je beschikking in de jachtkamer.

Heb je interesse in (georganiseerde) activiteiten, zoals mountainbiken, hout carven, keramiek draaien of een boswandeling met gids? Informeer dan bij ons voor de mogelijkheden.

Prijs voor 2 nachten o.b.v. 10 personen is vanaf 1270 euro (exclusief ontbijt) en o.b.v. 8 personen 1170 euro.