Een overzicht van onze arrangementen:

  • Midweekarrangement ‘B&B met luxe diner’: 2 nachten Mollenvlied in combinatie met een heerlijk uitgebreid 6-gangen diner bij restaurant Fizzy: Prikkel uw zintuigen! https://www.restaurantfizzy.nl/ heeft in januari jl. een vermelding gekregen in de Michelingids! De prijs van het arrangement is 349 euro, inclusief luxe ontbijt en taxi/vervoer naar het restaurant o.b.v. 2 personen. Een prachtige belevenis op de Veluwe om je partner mee te verrassen!

 

  • Midweek ‘fietsen op de Veluwe’: 3 overnachtingen bij B&B Mollenvlied voor de prijs van 265 euro, inclusief 2 elektrische fietsen (2 dagen) en inclusief 3 keer luxe ontbijt o.b.v. 2 personen. Mollenvlied ligt direct aan de knooppuntenroute en zo kun je mooie fietstochten te maken over het Veluwse landschap. Een rondje Apeldoorn, Deventer of Zwolle is gauw gemaakt!

 

  • ‘Verstillingsarrangement’ op de Veluwe! Tijd voor ‘me-time’. Heb je altijd al alleen een paar dagen weg van de drukte gewild, maar komt het er maar niet van? Zoek je verstilling, een wandeling in de natuur, een paar uur rustig werken in een inspirerende omgeving, ’s avonds uitgebreid in bad, een fijne of inspirerende ontmoeting met 1 van de ander gasten? In de midweek van 2 tot 4 maart of de week van 6 tot 8 april kun je gebruik maken van ons ‘verstillingsarrangement’. Reserveer een gastenkamer voor 2 nachten voor 155 (eigen badkamer met douche) euro of voor 195 euro (eigen badkamer met bad). Elke morgen wordt er een luxe en gezond ontbijt geserveerd. Opties zijn samen koken en eten of het inplannen van een voetmassage of voetreflexsessie (niet bij de prijs inbegrepen).