Aroma & Mollenvlied

Wat een fijne combinatie: Overnachten in onze mooie B&B en exclusief dineren bij het Italiaanse fine-dining restaurant ‘Aroma’ https://restaurant-aroma.nl/ !

Arrangement voor 2 personen:

2 overnachtingen

2 keer luxe ontbijt

5-gangen diner inclusief 2 bijpassende wijnen (of iets anders naar wens)

2 fietsen voor de dineravond

Prijs:

woensdag tot vrijdag: 419 euro voor 2 personen.

vrijdag tot zondag: 439 euro voor 2 personen

Je kunt het beste je reservering per mail doorgeven.

Mensen & Mollenvlied

Mollenvlied heeft een sociaal hart en naast reguliere gasten vinden we het ook fijn om gasten met een bijzonder verhaal te mogen ontvangen:

Heb jij (beginnende) dementie, ben je vitaal en heb je zin om samen met iemand anders (partner, vriendin, zoon of dochter) een paar dagen er tussenuit te gaan?

Van 27 tot 30 maart 2023 (Let op: de datum is verplaatst!) organiseren wij in samenwerking met Daphne Mensink (deskundige op het gebied van dementie, rouw en verlies, www.dementalent.nl) een vakantie-midweek voor 5 stellen waarvan 1 van beide een beginnende vorm van dementie heeft. Een midweek om te ontspannen en genieten van de rust en luxe om je heen. Een midweek waarbij je volledig ontzorgd wordt en waar je ontbijt, lunch en diner aangeboden krijgt. Een midweek waarbij je volledig jezelf kunt zijn, (ook) omdat er anderen zijn, die begrijpen wat het is, om een (beginnende) vorm van dementie te hebben. Een midweek waarbij een aantal activiteiten georganiseerd worden, waaraan je kunt deelnemen als je zin hebt. En midweek voor jezelf, voor elkaar, waarbij er ruimte is voor het delen van verhalen in een veilige setting.

Het programma komt er ongeveer als volgt uit te zien:

Maandag 27 maart
Rond 16.00 uur Welkomstdrankje in de Jachtkamer.
Eenvoudig diner en aansluitend koffie/thee, waarbij we nader kennis maken met elkaar.

Dinsdag 28 maart
9.30 uur ontbijt in de Jachtkamer
11.00 – 12.00 uur: Mindfulness (optioneel)
12.30 uur Lunch
Na de lunch is er eigen tijd, die je zelf kunt invullen.
17.00 uur: Wandeling met de boswachter (optioneel)
19.00 uur Diner in de Jachtkamer

Woensdag 29 maart
9.30 uur ontbijt in de Jachtkamer
11.00 tot 12.00 uur: Creatieve sessie (optioneel)
12.30 uur lunch in de Jachtkamer
Na de lunch is er eigen tijd, die je zelf kunt invullen.
Rond 16.30 uur: Kookworkshop (vier gangen diner met elkaar voorbereiden) om aansluitend te eten.
20.30 uur: Afsluiting

Donderdag 30 maart
9.30 uur ontbijt
Rond 10.30 uur afronding en vertrek

De prijs is vanaf 650 euro per stel, afhankelijk van de kamer die je kiest. Dit is inclusief ontbijt, lunch en diner, maar exclusief consumpties en de activiteiten waaraan je kunt deelnemen.

Wil je graag even contact en heb je vragen? Bel Tamar op 06-22550270 of mail naar tamar@mollenvlied.nl

Yoga & Mollenvlied

Het yogaweekend in juli jl. was een groot succes! Dat smaakt naar meer, dus we gaan vaker een yogaweekend of midweek organiseren! We ontvangen jullie dan op vrijdag- of woensdagmiddag rond 16:00 met een drankje en je zult een heerlijk volledig verzorgd verblijf hebben tot vrijdag- of zondagmiddag rond 16:00 uur. Er is plaats voor 10 tot 12 personen: er is 5 x een 2-persoons kamer beschikbaar en daarnaast verzorgen we op aanvraag een aantal ‘mobiele’ plekken, zoals een tipitent of een caravan.

De dagen worden geleid door onze zeer ervaren en vakkundige Nelly die al jarenlang diverse yogalessen verzorgt bij yogaschool: https://youandyoga.nl/

Het dagen zijn inclusief:

4 Yogalessen – 2 Meditaties – 2 Wandelingen

Dagelijks een ambachtelijk en luxe ontbijt, lunch en diner

Onbeperkt thee, koffie en water

2 Overnachtingen in één van de mooie ruime gastenkamers

N.b. Mocht je interesse hebben in de zomer van 2023, laat het ons weten! Meer informatie over de exacte data komt later.

De prijs is vanaf €395,- o.b.v. een twee persoonskamer en vanaf 555 euro o.b.v. een 1-persoonskamer.

Massage & Mollenvlied

Door een verse samenwerking met Cécile Marchal https://www.cecilemarchal.nl/ kun je vanaf nu als onze gast een fijne ontspanningsmassage boeken. Cécile Marchal is holistisch massagetherapeut en zeer bedreven en ervaren in haar vak. Bovendien heeft zij een hele warme persoonlijkheid en dat is natuurlijk extra prettig bij zo’n behandeling. Ook de gasten van zakelijke bijeenkomsten kunnen profiteren van haar expertise. Cécile zet een massagestoel in en geeft deelnemers die dat willen een nek/schouderbehandeling – natuurlijk even rustig in een aparte ruimte.

Zo’n massage boek je voor € 45,- per behandeling. Een ontspanningsmassage reserveer je voor € 80,- per behandeling.

Heb je interesse? Let me know!

Groepen & Mollenvlied

Mollenvlied is bij uitstek geschikt om als geheel af te huren als groepsaccommodatie voor vriendengroepen en families. Je huurt dan de gehele B&B; 5 gastenkamers en de jachtkamer. Veel gasten vinden het comfortabel om je eigen (bad)kamer te hebben en daarnaast de gezamenlijke de jachtkamer te gebruiken om samen te borrelen, koken, eten en spelletjes te doen. In de winter met een glaasje bij de open haard en in de zomer op het grasveld of het terras met een privé bospark om je heen! Geniet ook van het heerlijke nieuw aangelegde terras met zicht over het park. Alleen bij uitzonderingen bieden wij groepen ontbijt aan. Het voordeel van de jachtkamer is dat je een eigen keuken tot je beschikking  hebt, waar je al je boodschappen kunt opbergen.

Prijs voor 2 nachten o.b.v. 10 personen is vanaf 1270 euro (exclusief ontbijt) en o.b.v. 8 personen 1270 euro.