Een overzicht van onze arrangementen:
• Midweekarrangement Fizzy: Prikkel uw zintuigen! Een 6-gangendiner bij restaurant Fizzy (te Epe, vermeld in de Michelingids) in combinatie met 2 overnachtingen bij B&B Mollenvlied voor de prijs van 350 euro inclusief luxe ontbijt en vervoer o.b.v. 2 personen.

• Midweek ‘fietsen op de Veluwe’: 3 overnachtingen bij B&B Mollenvlied voor de prijs van 265 euro, inclusief 2 elektrische fietsen (2 dagen) en inclusief 3 keer luxe ontbijt o.b.v. 2 personen.

• ‘Verstillingsarrangement’ op de Veluwe! Tijd voor ‘me-time’. Heb je altijd al alleen een paar dagen weg van de drukte gewild, maar komt het er maar niet van? Zoek je verstilling, een wandeling in de natuur, een paar uur rustig werken in een inspirerende omgeving, ’s avonds uitgebreid in bad, een fijne of inspirerende ontmoeting met 1 van de ander gasten? In de midweek van 2 tot 4 maart of de week van 16 tot 18 maart kun je gebruik maken van ons ‘verstillingsarrangement’. Reserveer een gastenkamer voor 2 nachten voor 155 (eigen badkamer met douche) euro of voor 195 euro (eigen badkamer met bad). Elke morgen wordt er een luxe en gezond ontbijt geserveerd. Opties zijn samen koken en eten of het inplannen van een voetmassage of voetreflexsessie (niet bij de prijs inbegrepen).