Magisch Mollenvlied

Wanneer je aan komt rijden bij Mollenvlied doemt er een verstild, magisch beeld op. De weidse blik over het goudgele grasland enerzijds en de bosrijke omgeving anderzijds, geven een gevoel van rust. Is het de architectuur die een ontspannende uitstraling heeft of zijn er energiebanen voelbaar? Mollenvlied is een sfeervolle en unieke locatie, met Tamar en haar gezin, als eigenaresse en gastvrouw. Tamar heeft op haar charmante manier aandacht en zorg voor haar gasten.

Mollenvlied verhuurt losse B&B kamers voor 1 of meerdere nachten inclusief ontbijt.
Ook is Mollenvlied bij uitstek geschikt om af te huren als groepsaccommodatie voor vriendengroepen en families. Je huurt dan de gehele B&B; 5 gastenkamers en de jachtkamer. Veel gasten vinden het comfortabel om je eigen (bad)kamer te hebben en daarnaast de gezamenlijke de jachtkamer te gebruiken om samen te borrelen, koken, eten en spelletjes te doen. In de winter met een glaasje bij de open haard en in de zomer op het grasveld of het terras met een privé bospark om je heen!

Tip: Je kunt natuurlijk zelf lekker koken in de jachtkamer of in het appartement. Er zijn echter ook een aantal fijne restaurants in de omgeving die een heerlijke maaltijd kunnen bezorgen bij Mollenvlied! Sizzles uit Apeldoorn en Fizzy uit Epe zijn daar een voorbeeld van. Ook kunnen Smaakvol of Casa di Verdi (catering aan huis en Privékok) een privédiner in de jachtkamer verzorgen.

Protocol Covid-19