Magisch Mollenvlied

Wanneer je aan komt rijden bij Mollenvlied doemt er een verstild, magisch beeld op. De weidse blik over het goudgele grasland enerzijds en de bosrijke omgeving anderzijds, geven een gevoel van rust. Is het de architectuur die een ontspannende uitstraling heeft of zijn de energiebanen voelbaar? Mollenvlied is een sfeervolle en unieke locatie, met Tamar en haar gezin, als eigenaresse en gastvrouw. Tamar heeft op haar charmante manier aandacht en zorg voor haar gasten.

Mollenvlied ademt een unieke sfeer uit, met als basis haar groene omgeving. Dat willen we graag respecteren door zoveel mogelijk duurzaam te werken en te denken. In kleine stapjes maken we keuzes die een duurzaam karakter hebben.  We proberen ons afval goed te scheiden, werken veel met biologische producten (vooral vleeswaren!), gebruiken zoveel mogelijk organisch beddengoed  https://www.yumeko.nl/bedlinnen/katoen-satijn-collectie We drinken koffie van het duurzame merk https://dekoffiejongens.nl/ met recyclebare cups, maken schoon met ecologische middelen op natuurlijke basis. Wij gebruiken geen chemicaliën in ons bospark.

We hebben een elektrische laadpaal beschikbaar voor (de auto’s van) onze gasten. Je kunt je elektrische auto opladen met gebruik van je eigen pas.

Mollenvlied verhuurt losse B&B kamers voor minimaal 2 nachten inclusief ontbijt.
Daarnaast is Mollenvlied bij uitstek geschikt om af te huren als luxe groepsaccommodatie voor vriendengroepen en families (tot 12 volwassenen). Je huurt dan de gehele B&B; 5 gastenkamers en de jachtkamer (inclusief keuken, lounge-en eetruimte en gezellige houtkachel). Hoe heerlijk is het om je eigen gastenkamer en (bad)kamer te hebben en daarnaast de gezamenlijke de jachtkamer te gebruiken om samen te borrelen, koken, eten en spelletjes te doen!

Stel je eens voor…in de winter gezellig met elkaar bij de houtkachel met een glaasje, samen een diner voorbereiden of spelletjes doen…of in de zomer op het grasveld op het terras borrelen of voetballen met een privé bospark om je heen..

Samen lekker eten?

In de jachtkamer is een complete keuken aanwezig. Dus als je zelf van kokkerellen houdt is het een fijne plek om voor je familie of vrienden te koken. Het is ook mogelijk om een privékok https://smaakvol-vaassen.nl/ of  https://www.casadiverdi.nl/ in te huren die je van allerlei lekkers voorziet. Ook werken we samen met https://www.mijkcuisine.nl/ en bij grotere groepen https://deverliefdekreeft.nl/

Leuk weetje! Mollenvlied staat in een prachtig reismagazine van Reisreport! Een informatief en luxe glossy met leuke tips over mooie plekjes in Nederland. Ga je Nederland (her)ontdekken? Maak een leuk rondreisje en boek een paar mooie b&b’s! Check de site! https://reisreport.nl/winkel/reisgids-nederland-vakantie-eigen-land/ 

Ook hebben we een vermelding in het boekje ‘Gelderland’van https://www.bijzonderplekje.nl/shop/ Het boek is ook te koop bij onze accommodatie. Een leuke cadeautip!