Kamer Hert

Heerlijk wakker worden, genietend van je uitzicht...
Gasten 2+1 kind 25 m2

Deze kamer op de begane grond is voorzien van twee eenpersoons boxspring bedden (dubbelbed) en een zit-slaapbank. Daarnaast staat er een tafel en 2 stoelen. De kamer heeft een prettig rustige uitstraling met grijs/groene natuurtinten.

Lees verder

Kamer Wolf

Warmte en comfort komen samen…
2 +2 volwassen 35 m2

Deze kamer op de eerste verdieping is voorzien van twee eenpersoons boxspring bedden (dubbelbed). Er liggen 2 extra matrassen laag bij de grond (op een lattenbodem) in een nis, geschikt voor mensen die zich ‘jong’ voelen. Daarnaast staat er een bankje en salontafel en een tafel met 4 stoelen. Er ligt een prachtige wollen vloerbedekking passend bij de stijl van de schaapskooi. De stijl van de kamer zou je ‘klassiek modern’ kunnen noemen.

Lees verder

Kamer Everzwijn

Je eigen plek midden in de natuur…
2 gasten 20 m2

Deze kamer op de begane grond is voorzien van twee eenpersoons boxspring bedden (dubbelbed) en een fijne, hippe zitbank. Daarnaast staat er een klein tafeltje en 2 stoelen. De kamer is subtiel oud roze van kleur en zou je de stijl ‘hotel sjiek’ kunnen noemen.

Lees verder

Kamer Vos

Fijn uitzicht als je je lief goedemorgen kust..
2 gasten + 1 kind 20 m2

Deze kamer op de begane grond is voorzien van twee eenpersoons boxspring bedden (dubbelbed) en een fijne, moderne zit-slaapbank. Daarnaast staat er een klein tafeltje en 2 stoelen. Momenteel is de kamer grijs/blauw van kleur en zou je de stijl ‘nostalgisch sjiek’ kunnen noemen.

Lees verder

Kamer Das

Knus en warm wakker worden..
15 m2

Deze kamer op de eerste verdieping is voorzien van twee eenpersoons boxspring bedden (dubbelbed) en een klein zitbankje. De kamer is knus door het balkenplafond en heeft een modern klassieke uitstraling.

Lees verder