Welkom


Bed and Breakfast Mollenvlied, gelegen in een bospark van 1,2 hectare met rietgedekte vrijstaande gastenverblijven, staat op één van de mooiste plekjes van de Veluwe, grenzend aan het Kroondomein Het Loo.

De vier royale zit-/slaapkamers zijn uiterst comfortabel en eigentijds ingericht en beschikken allen over een eigen badkamer met toilet. Het appartement beschikt over een volledig ingerichte keuken.

Uw ontbijt serveren wij in de vrijstaande karakteristieke jachtkamer. Deze ruimte kunt u 's avonds ook gebruiken om een glaasje te drinken. In het eigen park is volop ruimte voor een eigen plekje in zon of lommer van majestueuze beuken en kastanjes of stoeien op de gazons. In de landelijke, rustige omgeving van Houtvesterij Het Loo kunt u volop wandelen, fietsen en genieten van de natuur. De gehele accommodatie is ook te huur voor groepen van 10 tot 14 personen. Klik hier voor een overzicht van de verschillende prijzen.

Mollenvlied leent zich ook uitstekend voor vergaderingen, cursussen en workshops in een rustige, privésfeer. Neem svp contact op voor de mogelijkheden.

Wilt u nu alvast even binnen kijken? Bekijk dan onze Virtuele Tour! Klik gewoon op de afbeelding hieronder.

Virtual Tour Mollenvlied

  Follow MarijkeTonus on Twitter