De vier kamers en het appartement van Mollenvlied zijn ruim en zeer comfortabel ingericht. Kamers 1, 2 en 4 op de begane grond, hebben een eigen terrasje. Tevens is er een groot terras waar iedereen gebruik van kan maken. De accommodatie beschikt over draadloos internet.

Uw ontbijt serveren wij in de vrijstaande ontbijt/loungeruimte: de jachtkamer. Deze ruimte kunt u 's avonds ook gebruiken om een glaasje te drinken.

Hieronder vindt u de afzonderlijke kamers met foto en prijsopgave. De prijzen zijn op basis van overnachting door twee personen, inclusief ontbijt. Bij gebruik van meerdere personen per kamer wordt een meerprijs van € 25 per persoon in rekening gebracht. Bij gebruik van een kamer door één persoon ontvangt u € 10 korting per overnachting. Appartement of gehele B&B zonder ontbijt: € 7,50 p.p.p.d korting. Huurt u de gehele B&B (inclusief jachtkamer) dan komt er € 40,00 schoonmaakkosten bij. Elk extra bed (incl. Ontbijt): € 25,00. Helaas kunt u bij ons niet met pin of creditcard afrekenen: gaarne contante betaling!

Accommodatie