Gastenboek/Guestbook


Uw mening is belangrijk voor ons. Laat hier uw berichtje achter.

Please leave a message here. We appreciate your opinion.

Berichten (26)

Els Leysen
Mijn(schoon-)zus en vriendinnen hebben enorm genoten van het weekendverblijf in de Mollenvlied ter gelegenheid van mijn 60ste verjaardag. Bedankt voor de goede zorgen,Marijke. Het was TOP!
Met een wandeling in de rustgevende omgeving werd ons verblijf afgesloten. Een aanrader!
Geplaatst op zondag 22 maart 2015 om 11:57
Ferry Oosterbaan
Wat een mooie plek!!! Meer dan een uitstekende plek om te overnachten voor na een bezoek aan restaurant De Leest. We komen zeker een keer terug om de omgeving te verkennen. Bedankt voor de gastvrije ontvangst en het aangename verblijf!
Geplaatst op donderdag 12 maart 2015 om 09:52
Tamara
Beste Marijke, met de hele familie een weekend bij jullie mogen verblijven. We hebben ons zeer vermaakt en de kinderen hadden heerlijk de vrijheid om te rennen en te vliegen in en om Mollenvlied. Je hebt maar een mooi stekkie in Vaassen en we komen zeker nog eens terug! Tot ziens!
Geplaatst op zondag 17 augustus 2014 om 06:15
Gemma en Marcel Klarenbeek
Na een zeer gastvrije ontvangst en korte uitleg over de faciliteiten wordt je overvallen door de schoonheid van de directe omgeving. De kamers, de tuin en de jachtkamer zijn optimaal op elkaar afgestemd en gaan organisch in elkaar over. Het geheel ademt rust en vrijheid uit. De omgeving is schitterend en prima geschikt voor een korte of lange wandeling.
Conclusie, Mollenvlied is een heerlijke plek om te vertoeven. En wij komen zeker terug!
Geplaatst op dinsdag 22 juli 2014 om 18:19

Plaats een bericht:


Anti-spam: