B&B


B&B Mollenvlied is een vrijstaand rietgedekte accommodatie. De vijf modern ingerichte zit- en slaapkamers en het appartement zijn uiterst comfortabel en voorzien van twee eenpersoonsbedden en een eigen badkamer met toilet. De kamers op de begane grond (kamer 1, 2 en 4) hebben een eigen terras. Kamer 3 bevindt zich op de eerste etage. Het appartement op de eerste etage heeft een eigen keuken. Tevens is er een groot terras waar iedereen gebruik van kan maken.

Uw ontbijt serveren wij in de vrijstaande ontbijt/loungeruimte: de jachtkamer. Deze ruimte kunt u 's avonds ook gebruiken om een glaasje te drinken.

De gehele accommodatie is te huur voor groepen van 10 tot 14 personen met beschikking over twee keukens, wasmachine en een wasdroger. De accommodatie beschikt over draadloos internet.

Bij de afzonderlijke kamers treft u meer informatie aan met foto's en prijzen. De prijzen zijn op basis van overnachting door twee personen, inclusief ontbijt.

• Bij gebruik van meerdere personen per kamer wordt een meerprijs van € 25 per persoon (incl. ontbijt) in rekening gebracht.
• Het appartement of de gehele B&B zonder ontbijt: € 7,50 p.p.p.d korting.
• Huurt u de gehele B&B (inclusief jachtkamer) dan komt er € 40,00 schoonmaakkosten bij.

B&B Mollenvlied is een rookvrije accommodatie. Buiten mag wel gerookt worden.

We verzoeken u bij ons contant te betalen of het bedrag ter plekke (via Tikkie) over te maken.